Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

πως μπορεις να κοιμασαι..














..οταν ο δολοφονος του Αλεξη Γρηγοροπουλου ειναι ελευθερος?διανοεισαι πως αυτος ο τυπος εχει παιδια και συνεχιζει να διαιωνιζει την οικτρη του ρατσα..?ισως αφου βρισκεται στην προνομιακη θεση να αναπαραγει αλλα και να αφαιρει ζωες,να νιωθει κατι σαν..θεος.πως ηταν ο αστυνομος Θεο-χαρης στην "Λαμψη"..?κατι τετοιο..
..πως κουκουλωνεσαι στα σκεπασμα σου γεματος αγαλιαση οταν πριν λιγες μερες σκοτωθηκαν ποσα ατομα μονο και μονο επειδη ειχαν ανθρωπιστικη συνειδηση..?μηπως δεν διαθετεις απο αυτο το τελευταιο με αποτελεσμα ολα να απλουστευονται..?οσο για την προχτεσινη πορεια τι να πω..πως για ακομα μια φορα,οι μπατσοι ηταν αυτοι που ξεκινησαν να προκαλουν με την σταση τους?πως η χρηση χημικων ηταν εντελως δισαναλογη σε σχεση με τον αριθμο των διαδηλωτων..πως ενω απλα ο κοσμος φωναζε συνθηματα αρχισαν να τραμπουκιζουν?αλλα δεν μου την εδωσαν μονο οι μπατσοι..αλλα και το γεγονος πως αν σε μια πορεια δεν διεκδικειται το οικονομικο ωφελος,ο κοσμος που θα παρευρεθει ειναι ελαχιστος..ελαχιστος σε συγκριση με την σοβαροτητα του θεματος.συν οτι ηταν λιγοι αυτοι που αντιστεκοντουσαν και δεν επετρεπαν στους μπατσους να τους πανε καροτσακι ως το συνταγμα..
..αληθεια μπορεις να χαλαρωσεις με ολη αυτη την αρνητικη ενεργεια να πλαναται στην ατμοσφαιρα..?οσο υπαρχουν ανθρωποι που ζουν εις βαρος των υπολοιπων,ποτε κανεις δεν θα χαρει εκεινα που εχει..λιγοτερα η' περισσοτερα.διοτι απλουστατα δεν ειναι δικα του..αλλα κλεμενα απο εκεινον που εμεινε με το τιποτα..και το ντομινο συνεχιζεται..και οσο την αυπνια σου κουκουλωνες με χαπια μαθε πως τελικα οντως κοιμασαι..αλλα οταν εισαι ξυπνιος.

1 σχόλιο:

  1. geia! molis se vrhka kai xairomai para polu pou vlepw enan an8rwpo me arx....a! eidika sto sugkekrimeno 8ema, pou den mporeis na fantasteis poso orgismenh kai luphmenh eniwsa. pragmatika to olo 8ema xa8hke san na mn egine tpt, oute poreies, oute sta kanalia dn to polueipan. ti na pw pragmatika ntroph mas! k pali mpravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή