Τρίτη 11 Μαΐου 2010

moments of clarity.

βρε καλως την!εφτασε φορτσατη σημερα απο νωρις..την περιμενα μερες τωρα!
ειναι παντοτε εξισου δυνατη,εξισου παρορμητικη..και δεν ειναι αλλη απο την δημιουργικη "σχιζοφρενεια" που με πιανει καθε τοσο..οταν γεμιζω σκεψεις,ιδεες,συναισθηματα..παντα καταλυτικο ρολο στην εκρηξη αυτου του ηφαιστειου,παιζει καποια πηγη εμπνευσης.
ειτε ειναι καποια τυχαια εικονα,αλλες φορες καποιο αντικειμενο και καποιες αλλες ερχεται ενας ανθρωπος που κανει την διαφορα στην ζωη σου..που δεν ειναι απο αυτους που σε κρατανε "μικρο" και με βαριδια κολλημενο στην γη.
αναφερομαι σε εκεινους που σε ωθουν να πεταξεις..που απελευθερωνουν απο μεσα σου τον καλυτερο εαυτο σου και νιωθουν περα απο τις 5 αισθησεις.
ειχα την τυχη προσφατα να γνωρισω εναν τετοιο ανθρωπο..μια τελευταια των μοικανων απο αυτο το σπανιο ειδος που λεγεται "αληθινη φιλη".
συνηθως καταληγουμε παρεα μεχρι τα αγρια χαραματα και κοιτα να δεις ειρωνεια,μας φαινεται λες και εχει περασει μολις ενα διωρο!!
περιττο να πω, πως η υλοποιηση αυτου του blog ωφειλεται σε εκεινη,μιας και μεχρι στιγμης,ο μονος χωρος προβολης του,περιοριζοταν στην σφαιρα της φαντασιας μου σε στιγμες ταυτισης ως αλλη carrie bradshaw!!
απο σημερα λοιπον,θα εχετε να ανεχεστε μια τρελλη παραπανω!
cheers!





1 σχόλιο:

  1. Χεχεχε πόσο δίκιο έχεις μικρό μου σιαμαίο. Το θέμα είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε απογειώνουν και σου δίνουν μια κλωτσιά στον πισινό να πας παρακάτω! Ελπίζω να μην σε πόνεσα! Δηλώνω επίσημα φαν σου :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή